Trupa IRIS

Online only

Pret: 40 RON

Acest atestat cuprinde informatii despre Trupa IRIS. Biografia (trupei, cat si a fiecarui membru in parte), Discografia, Galerie Foto sunt cateva din paginile acestui site. Atestatul a fost realizat in HTML.

More details

 Intr-o lume in care scara valorilor a fost rasturnata, intr-o lume in care mari personalitati ale culturii romane au murit pe furis ca nu cumva sa deranjeze prea tare vacarmul si mizeria zilei, intr-o lume cel mai adesea urata si insensibila la tot ceea ce inseamna frumos, pe scurt, in lumea in care traim mai apar si intamplari, evenimente extraordinare care entuziasmeaza unanim presa, opinia publica.

    Un astfel de eveniment a fost concertul “Iris Athenaeum”. Iata ce scria presa de ieri despre acest unic eveniment: “La concertul de la Sala Palatului, Iris, pe 6.000 de voci; Mii de spectatori au cantat impreuna cu legendara trupa; Cristi Minculescu, un Freddie Mercury autohton; Iris Athenaeum - un spectacol unic de rock simfonic; Iris Athenaeum, cel mai grandios proiect muzical din Romania; Un show occidental; Iris Athenaeum a trezit bucurestenii din «Somnul bizar»; Concertul Iris, cu nimic mai prejos decat un recital Queen; O suta cincizeci de minute de delir au fost prea putine; Iris Athenaeum Live a adus opera si jazzul alaturi de rock; Iris in vesmant simfonic - o experienta muzicala extraordinara; Queen si Montserat Caballe si-au gasit sosii in Romania: Iris si «Filipissima» au dat un supershow pe scena Salii Palatului”.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Related products

Categorii