Rochii de mireasa

Pret: 40 RON

Prezentul proiect pentru atestat informatica prezinta cateva dintre rochiile de mireasa ale Adore Couture. Acest atestat informatica este structurat pe colectii. Proiectul este insotit si de documentatie.

More details

Bine ati venit la Adore Couture, ultimul stop pe care trebuie sa-l faceti in cautarea dumneavoastra pentru rochia perfecta. La noi veti gasi o gama extinsa si diversa de rochii de mireasa din materiale rafinate la preturi create cu nevoile clientilor in minte. Vizionati din timp zona colectiilor de rochii de mireasa pentru a putea fi pregatita in ziua cea mare.

Adore Couture vine in intampinarea nevoilor femeilor din Romania cu rochii de mireasa create de prestigiosii designeri ai Casei Slanovskiy, rochii in modele recunoscute si apreciate la nivel international.

Compania Slanovskiy reuseste intotdeauna sa aduca pe piata cele mai de succes modele de rochii de mireasa folosind o reteta ce nu poate da gres: materiale de cea mai buna calitate, de la producatori recunoscuti, rochii in modele create de renumiti designeri si experienta vasta in domeniu. Pe langa calitatea si rafinamentul rochiilor oferite de Casa Slanovskiy, prezenta noastra in peste 30 de tari din Europa, Asia si America fac din operele noastre rochii accesibile pentru nunta fiecarei femei.

Prin prezentul atestat informatica despre rochii de mireasa s-a dorit realizat unui site care sa prezinte structurat pe colectii modele de rochii de mireasa.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Related products

Categorii