Rase de cai

Pret: 40 RON

Acest atestat la informatica prezinta cateva dintre rasele de cai precum Andaluz, Cal arab si altele. Atestatul este insotit de documentatie.

More details

Informatii generale despre cai

Unii experti au raspandit ideea ca primii cai au fost domestici acum 10000 de ani. In toata aceasta perioada aceste animale darze si energice au fost folosite pentru transport de persoane si marfa si cateodata pentru hrana. Odata domesticiti caii au fost imperecheati spre a se obtine cai cu anumite caracteristici si abilitati. In functie de rasa, comportamentul si caractersticile cailor variaza de la un cal potolit,calm, abatut pana la unul istet, ager si hotarat.

Caii sunt animale inteligente care pot fi dresati sa fie supusi si sa indeplineasca anumite comenzi daca sunt antrenati in sensul acesta. Cei care au ceva experienta in echitatie sau in cresterea cailor pot confirma ca acestia pot fi destul de incapatanati. Caii necesita o atentie si grija deosebita, ei trebuie invatati sa aiba incredere in cel ce-l ingrijeste. Caii care sunt neglijati sau nu sunt bine ingrijiti pot deveni salbatici si neascultatori , fiind chiar periculosi pentru cei din jurul lor.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Related products

Categorii