Prietenie

Pret: 40 RON

Atestatul la informatica despre prietenie prezinta informatii despre acest mult discutat subiect. Fiind structurat in 7 pagini html, prezinta tipuri de prietenie, proverbe, mesaje, citate si altele. Atestatul este insotit de documentatie.

More details

Stim sa o pretuim? Ce este prietenia si cum trebuie sa fie inteleasa?

In acest proiect pentru atestat putem vedea ca este o problema care ii framanta pe unii tineri si ii incita pe parinti.

Prietenia poate fi inteleasa ca o unitate de sentimente, simpatii, idei comune sau mai putin comune, de principii prin care se apropie doua sau mai multe persoane.

Prietenia poate fi inteleasa ca o profunda apropiere sufleteasca. Oricine doreste sa aiba un prieten bun, caruia sa i se poata destainui. Dar cati dintre noi il poate asculta cu tot sufletul si poate chiar ajuta pe acel "timid"? Timiditatea este o infirmitate. De multe ori relatia de prietenie dintre doua sau mai multe persoane este luata in ras de catre ceilalti. Este de ajuns o privire pentru ca sincerul sentiment de simpatie sa incolteasca. De ce nu stim cu totii sa apreciem prietenia adevarata cu ochii sufletului si nu doar a fizicului? "Un om frumos este o bijuterie care in timp se uzeaza, iar un om bun este si ramane vesnic o comoara."

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Related products

Categorii