Pentagonul

Pret: 40 RON

Acest atestat la informatica contine informatii despre pentagon. Prezinta istoricul acestuia, structura, stiri, galerie foto. Atestatul contine si o galerie foto cu imagini ale acestuia.

More details

Pentagonul, sediul central al Departamentului (ministerului) Apararii, este una dintre cele mai mari cladiri de birouri din lume. Este de doua ori mai mare decat Merchandise Mart din Chicago si are o suprafata folosibila de trei ori mai mare decat cea a Empire State Building din New York. Capitoliul National (the National Capitol) ar incapea in oricare dintre cele cinci sectiuni ale cladirii. Exista putini americani care sa nu stie de Pentagon. Dintre acestia, multi urmaresc stirile despre proiectele de aparare initiate in aceasta cladire.

In fapt, Pentagonul este un oras in sine. Aproximativ 23.000 de angajati, cadre militare si civili, contribuie la planificare si executia planurilor de aparare a SUA. Acestia vin zilnic din Washington, D.C. si din suburbiile orasului, folosind cei peste 45 km de drumuri de acces, incorporand benzi expres pentru autobuze si unul dintre cele mai noi sisteme de metrou din tara. Anagjatii parcheaza zilnic 8.770 de masini in 16 parcari raspandite printre cei 200 de ari de gazon; folosesc 131 de randuri de scari si 19 scari rulante pentru a ajunge la birouri care ocupa 338.879 de metri patrati. in interiorul cladirii, angajatii au la dispozitie 4.200 de ceasuri, beau apa din 691 de cismele, folosesc 284 de toalete, consuma 4.500 de cani de cafea si 6.800 de bauturi racoritoare servite de personalul de 230 de oameni de la un restaurant, doua cantine si sapte baruri, inclusiv unul in aer liber. Serviciile tip restaurant sunt contractate de catre Pentagon cu o companie privata, civila.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Related products

Categorii