Parfumuri 2

Pret: 40 RON

Atestatul la informatica despre parfumuri prezinta caracteristicile unor parfumuri atat femeiesti, cat si barbatesti. Atestatul cuprinde diverse marci de parfumuri celebre, fiind insotit si de documentatie.

More details

Parfumul urca femeia pe un piedestal

O poate urca, dar la fel de repede poate sa o si coboare. E important sa stii sa alegi parfumul pentru ca risti sa mirosi ca o prajitura, sau sa fie atat de tare incat sa se taraie dupa tine ca un caine dupa stapan atunci cand intri intr-o incapere. Pentru cea care vrea sa impresioneze barbatul de langa ea, se spune ca trebuie sa se parfumeze in asa fel incat atunci cand se desparte de partener sa-i ramana aceluia ca amintire parfumul ei. In sensul ca el poate sa uite cum arata gura ei, ochii ei, dar aroma care o imbraca, niciodata... Insa pentru asta e nevoie ca parfumul sa fie potrivit, sa nu fliosesti ceva care nu poate face "chimie" cu pielea ta, mai ales in cazul in care nu esti fidela unei singure arome. Foarte multe femei au mai multe parfumuri cu care se ,,imbraca", in functie de anotimp, in functie de locul in care se afla, sau in functie de starea in care se afla. De asemenea exista femei care adora parfumurile barbatesti, unele pentru ca persista mai mult, altele pentru ca le fac sa se simta mai puternice. Daca esti una dintre ele, ai grija ce alegi pentru ca ph-ul unei femei este diferit de cel al barbatilor, iar un astfel de parfum nu ar da bine tot timpul pe tine.

Tu alegi parfumul sau te alege el pe tine?

Probabil ti s-a intamplat de multe ori sa-ti cumperi un parfum, iar cand ai ajuns acasa cu el sa nu-ti mai placa. Iti spui: "Hmmm... parca aclio mirosea cu totul altfel". Daca vei urma aceste sfaturi nu te vei mai confrunta cu astfel de probleme.

  1. Nu te parfuma inainte de a merge la cumparaturi. Parfumul tau si cel pe care vrei sa-l incerci se vor amesteca si nu vei mai intelege mare lucru.
  2. Incearca sa faci diferenta intre parfumurile de seara si cele de zi. Chiar daca te lasi rapita de senzualitatea unui parfum exotic si greu, trebuie sa fii constienta ca nu poate fi purtat decat la ocazii. In timpul zilei se poarta parfumurile mai discrete.
  3. Inainte de a incepe sa testezi parfumurile, evita sa consumi mancare condimentata pentru ca iti va afecta sensibilitatea mirosului.
  4. Nu cumpara decat din magazinele cu credibilitate. Daca vezi un parfum la pret de oferta intr-un magazinas de cartier, nu-ti inchipui ca ai facut cea mai buna alegere.
  5. Daca probezi pe piele, nu flutura mana ca sa se evapore mai repede, pentru ca nu va mai mirosi la fel.
  6. Daca bugetul tau este generos, ar fi bine sa iei deodorant si crema din aceeasi gama, insa cum cele mai mari economii le faci si pentru o sticluta de 50 de ml, celelalte ar putea fi considerate mofturi. Ai grija ca la noul parfum cumparat sa fliosesti crema si deodorant cat mai discrete, pentru a nu amesteca mirosurile.
  7. Nu arunca ambalajul parfumului dupa ce il cumperi, mai ales daca ai de gand sa il porti mereu la tine. Dopul se poate strica si te trezesti ca parfumul pe care ai dat un sfert de salariu s-a varsat in poseta. Asa ca pastreaza sticluta in cutia ei.
  8. Ai gija sa nu mirosi mai mult de trei arome consecutiv. Pe urmatoarele deja nu le vei mai percepe bine, simtul lifactiv va fi influentat de aromele precedente.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Related products

Categorii